sort proizvodi
news

Обележавање „Дечије недеље“ – 05.10. – 09.10.2020.

Autor:

Овогодишња „Дечија недеља“ обележена  је под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“ уз поштовање свих препоручених епидемиолошких мера.

Током трајања „Дечије недеље“ сва деца ПУ „Полетарац“ Мерошина сликала су на тему „Подељена срећа два пута је већа“ и изложила их у прсторијама вртића у којима бораве и учествовала у хуманитарној акцији „Деца деци“. Дечија недеља званично је отворена у понедељак 5.10.2020.год. на платоу испред Народне библиотеке у Мерошини којој су присуствовала деца из п/п/г „Полетарац“ и мешовита в/г „Пачићи“ .

Посета представника Полицијске станице и демонтативне вежбе на тему „Безбедност деце  у саобраћају“ реализоване су у Југбогдановцу,Балајнцу и Доњој Расовачи. Посете дечјег писца реализоване су у објектима вртића у Азбресници, Крајковцу, Облачини, Баличевцу и Доњој Расовачи.

„Дан отворених врата“ – пријем деце из п/п/г „Пчелица“ и п/п/г „Бубамара“ у згради општине Мерошина од стране представника општине Мерошина и посета дечјем одељењу Народне библиотеке у Мерошини реализована је07.10.2020. Деца свих васпитних група добила су пригодне поклоне од стране предтавника општине Мерошина.

У петак 09.10. организован је маскенбал на нивоу свих објеката вртића (пригодна шетња и кореографија уз познате дечје песме) уз промовисање дечјих права и вредности у локалној заједници.

Претражите вести

Александар Станисављевић

Председник општине Софтарт

email

Вртић Полетарац

place Нишка 2, 18252 Mерошина, Србија

local_phone +381 18/4892-044

email poletaracmerosina@gmail.com

local_printshop

access_time Понедељак - Петак 06:00 - 16:30

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check