sort proizvodi
news

Обележавање „Дечије недеље 2021“

Autor:

У сарадњи са локалном самоуправом, Народном библиотеком Мерошина, васпитачима и родитељима  ПУ„Полетарац“ Мерошина је обележила „Дечију недељу 2021“ бројним едукативним, забавним, интерактивним и ликовним активностима, уз маскенбал који је организован на нивоу сваког објекта вртића.

У понедељак, 04.10.2021. Дечија недеља је свечано отворена изложбом дечјих радова на тему „Дете је дете, да га волите и разумете“ и пригодним програмом, уз осврт на дечија права, на нивоу сваког објекта вртића. Председник општине Мерошина Саша Јовановић присуствовао је отварању Дечије недеље у централном објекту вртића у Мерошини, и том приликом истакао важност времена посвећеног деци, нагласио да је време посвећено деци време посвећено нашој будућности и пожелео свим малишанима срећно и безбрижно детињство. Општина Мерошина обезбедила је пригодне поклоне за сву децу која похађају ПУ „Полетарац“ Мерошина.

Забавни, едукативни и интерактивни перформанс „Плесна авантура“ за децу која похађају предшколску установу и ученике од првог до четвртог разреда основне школе одржан је у периоду од 05.10.-07.10. у Доњој Расовачи, Југбогдановцу, Девчи, Баличевцу, Облачини,Крајковцу, Азбресници, Батушинцу и Балајнцу.

Маскенбал за децу која похађају предшколску установу „Полетарац“ Мерошина одржан је у среду - 06.10. на нивоу сваког објекта вртића, у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, дефилеом кроз насеља у којима се вртићи налазе, песмом, музиком и игром на опште задовољство деце, родитеља и окупљених мештана.

Током трајања Дечије недеље традиционално је организована хуманитарна акција „Деца деци“ током које су родитељи и деца прикупљали играчке, прибор, одевне предмете  који су подељени деци из социјално угрожених породица.

Претражите вести

Александар Станисављевић

Председник општине Софтарт

email

Вртић Полетарац

place Нишка 2, 18252 Mерошина, Србија

local_phone +381 18/4892-044

email poletaracmerosina@gmail.com

local_printshop

access_time Понедељак - Петак 06:00 - 16:30

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check