sort proizvodi
Обележавање „Вукове недеље“        Обележавање Међународног дана здраве хране        Обележавање „Дечије недеље 2021“        Полагање камена темељца на изградњи нове зграде вртића у Мерошини        „Лепо нам је у вртићу било“        Обележавање Дана Установе        УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ „ПРЕДШКОЛСКА ОНЛАЈН ЗАЈЕДНИЦА УЧЕЊА– УЧИМО И МЕЊАМО ПРАКСУ“        Обележавање Дана планете Земље        Обележавање Светског дана аутизма        Обележавање Дана Светог Саве       

Најновије вести

by

Обележавање „Вукове недеље“

Традиционално, сваке прве недеље у новембру , деца и васпитачи у част рођења Вука Стефановића Караџића посвећују упознавању његовог лика и дела. „Вукова недеља“ обележена је едукативним активностима и креативним радионицама са децом на нивоу свих васпитних група, и то: формирање кутка старине, ношење народне ношње, упознавање са употребним предметима и традиционалним начином живота из тог периода, играње традиционалних игара, израда играчака, ликовним активностима, упознавање  азбуке, моделовање слова и др. Део радне атмосфере илуструју приложене фотографије.

by

Обележавање Међународног дана здраве хране

Традиционално, сваке године, ПУ „Полетарац“ Мерошина  у свим васпитним групама обележава Дан здраве хране – 16. октобар. Тог дана деца са васпитачима и родитељима организују креативне радионице (израда фигура од воћа и поврћа). Жеља васпитног особља је да  оваквим активностима скрену пажњу јавности и родитеља/старатеља на право деце да се здраво хране  и истакну предност и значај коришћења воћа и поврћа у исхрани. Један део креативних радионица реализован је са децом и васпитачима у вртићима, док су васпитачи појединих васпитних група организовали онлине радионице са децом и родитељима, а продукте рада послали у виду фотографија и доношењем готових креативних радова у вртић.

by

Обележавање „Дечије недеље 2021“

„Дете је дете, да га волите и разумете“ 04.-08.10.2021.год.

by

Полагање камена темељца на изградњи нове зграде вртића у Мерошини

Дана 28.09.2021.год. у званичној посети општини Мерошина и ПУ „Полетарац“ Мерошина био је први потпредседник Владе РС и министар просвете, науке и технолошког развоја г.Бранко Ружић , као и представници МПНТР-а у  оквиру пројекта „Предшколско инклузивно васпитање и образовање“.

Александар Станисављевић

Председник општине Софтарт

email

Вртић Полетарац

place Нишка 2, 18252 Mерошина, Србија

local_phone +381 18/4892-044

email poletaracmerosina@gmail.com

local_printshop

access_time Понедељак - Петак 06:00 - 16:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %