sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обележавање Нове 2020/21.године

У складу са измењеним календаром в-о рада за радну 2020/21.год. због епидемије корона вируса прво полугодиште за децу која похађају припремни предшколски програм и мешовите васпитне групе на полудневном боравку завршено је 18.12.2020.год. Meшовите васпитне групе у Мерошини раде свакодневно.У складу са важећим одлукама Кризног штаба РС, а након одржаних седница Савета родитеља ПУ „Полетарац“ Мерошина и Васпитно-образовног већа одлучено је да се новогодишње дечје приредбе одрже без учешћа Деда Мраза и присуства родитеља. Обележавање Нове године реализовано је пригодним активностима на нивоу сваке васпитне групе, и то: радионицама са децом (израда новогодишњих украса, честитки, уређивање радне собе, кићење јелки...), кратким новогодишњим приредбама које су снимане и путем вибер група васпитача, деце и родитеља прослеђене родитељима и пригодним поклонима за децу.

by

Обележавање Међународног дана Здраве хране

У складу са Годишњим планом рада установе ПУ „Полетарац“ Мерошина је у мешовитим и припремним предшколским групама обележила Дан здраве хране – 16. октобар креативним радионицама са децом (израда фигура од воћа и поврћа). Основни циљ је био да се скрене пажња одраслих и деце на важност правилне исхране као предуслов за очување и унапређење здравља.

by

Обележавање „Дечије недеље“ – 05.10. – 09.10.2020.

Овогодишња „Дечија недеља“ обележена  је под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“ уз поштовање свих препоручених епидемиолошких мера. Током трајања „Дечије недеље“ сва деца ПУ „Полетарац“ Мерошина сликала су на тему „Подељена срећа два пута је већа“ и изложила их у прсторијама вртића у којима бораве и учествовала у хуманитарној акцији „Деца деци“. Дечија недеља званично је отворена у понедељак 5.10.2020.год. на платоу испред Народне библиотеке у Мерошини којој су присуствовала деца из п/п/г „Полетарац“ и мешовита в/г „Пачићи“ . Посета представника Полицијске станице и демонтативне вежбе на тему „Безбедност деце  у саобраћају“ реализоване су у Југбогдановцу,Балајнцу и Доњој Расовачи. Посете дечјег писца реализоване су у објектима вртића у Азбресници, Крајковцу, Облачини, Баличевцу и Доњој Расовачи. „Дан отворених врата“ – пријем деце из п/п/г „Пчелица“ и п/п/г „Бубамара“ у згради општине Мерошина од стране представника општине Мерошина и посета дечјем одељењу Народне библиотеке у Мерошини реализована је07.10.2020. Деца свих васпитних група добила су пригодне поклоне од стране предтавника општине Мерошина. У петак 09.10. организован је маскенбал на нивоу свих објеката вртића (пригодна шетња и кореографија уз познате дечје песме) уз промовисање дечјих права и вредности у локалној заједници.

by

ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ - ПЛАН ЗА УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ И ДРУШТВОМ за пројекат ”ИЗГРАДЊЕ НОВОГ ОБЈЕКТА У МЕРОШИНИ”

Сагласно Оперативној процедури Светске банке (ОП 4.01) и Оперативној процедури Светске банке (ОП 4.12) Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србијеи Општина Мерошина позивају на: ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ - јавност, органе, организације и појединце заинтересоване за ПЛАН ЗА УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ И ДРУШТВОМ за пројекат ”ИЗГРАДЊЕ НОВОГ ОБЈЕКТА У МЕРОШИНИ”

by

Акција уређења дворишта вртића

У оквиру реализације Развојног плана, а на основу активности испланираних у складу са Стандардима квалитета рада установе, у нашем вртићу ће се спровести акција уређења физичке средине, која ће тиме постати подстицајно место за учење и развој деце. Стога позивамо родитеље да се у наредном периоду придруже овој акцији и заједно са децом и запосленима допринесу обогаћивању и уређењу пространог дворишта које поседујемо, почев од 07.07.2020.год. у 9 часова. Понесите осмех и добро расположење, а акција ће се спровести уз придржавање препоручених мера превенције за спречавање ширења Корона вируса (маска и рукавице су обавезни).

Претражите вести

Александар Станисављевић

Председник општине Софтарт

email

Вртић Полетарац

place Нишка 2, 18252 Mерошина, Србија

local_phone +381 18/4892-044

email poletaracmerosina@gmail.com

local_printshop

access_time Понедељак - Петак 06:00 - 16:30

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check