sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обележавање Светског дана аутизма

У складу са Годишњим планом рада установе и календаром обележавања значајних датума, све васпитне групе ПУ „Полетарац“ Мерошина су 02.04.2021. год. обележиле Светски дан аутизма. Деци са аутизмом требе омогућити све услове које имају и друга деца, без издвајања и дискриминације, како би се она понашала природно у свом окружењу. С обзиром да је плава боја знак подршке особама са аутизмом деца и васпитачи су тог дана организовли различите ликовне, спортске, едукативне игре и активности. Део атмосфере можете видети на приложеним фотографијама.

by

Обележавање Дана жена

Међународни дан жена 8.март обележен је пригодним програмом- дечијм приредбама и креативним радионицама ( израда честитки и поклона за мајке). Активности су реализоване на нивоу сваке васпитне групе у складу са важећим епидемиолошким мерама зашита од вируса KOVID-19. Дечије приредбе су снимане и путем вибер група родитеља деце и васпитача прослеђене родитељима.

by

Обележавање Дана Светог Саве

Дан Светог Саве обележен је пригодним активностима на нивоу сваке васпитне групе  и то: певањем химне, сечењем славског колача, кратким приредбама, драматизацијом прича на тему живота и дела Светог Саве и др. Због епидемиолошких мера заштите од вируса COVID-19 приредбе су снимљене и путем вибер група родитеља, васпитача и деце прослеђене су родитељима свих васпитних група.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са дописом МПНТР-а и Владе Републике Србије у вези изказивања интересовања за вакцинисањем против ЦОВИД-19 овим путем обавеставамо све запослене у насој установи који су заинтересовани за имунизацију против ЦОВИД-19 да се могу пријавити за вакцинисање попуњавањем упитника на порталу Е-управа www.еуправа.гов.рс/услуге/6224 најкасније до недеље 17.јануара 2021.год. ради реализације Плана вакцинације надлезног органа. Они који су се вец пријавили на порталу Еуправе није потребно да понављају пријаву.

by

Обележавање Нове 2020/21.године

У складу са измењеним календаром в-о рада за радну 2020/21.год. због епидемије корона вируса прво полугодиште за децу која похађају припремни предшколски програм и мешовите васпитне групе на полудневном боравку завршено је 18.12.2020.год. Meшовите васпитне групе у Мерошини раде свакодневно.У складу са важећим одлукама Кризног штаба РС, а након одржаних седница Савета родитеља ПУ „Полетарац“ Мерошина и Васпитно-образовног већа одлучено је да се новогодишње дечје приредбе одрже без учешћа Деда Мраза и присуства родитеља. Обележавање Нове године реализовано је пригодним активностима на нивоу сваке васпитне групе, и то: радионицама са децом (израда новогодишњих украса, честитки, уређивање радне собе, кићење јелки...), кратким новогодишњим приредбама које су снимане и путем вибер група васпитача, деце и родитеља прослеђене родитељима и пригодним поклонима за децу.

by

Обележавање Међународног дана Здраве хране

У складу са Годишњим планом рада установе ПУ „Полетарац“ Мерошина је у мешовитим и припремним предшколским групама обележила Дан здраве хране – 16. октобар креативним радионицама са децом (израда фигура од воћа и поврћа). Основни циљ је био да се скрене пажња одраслих и деце на важност правилне исхране као предуслов за очување и унапређење здравља.

Претражите вести

Александар Станисављевић

Председник општине Софтарт

email

Вртић Полетарац

place Нишка 2, 18252 Mерошина, Србија

local_phone +381 18/4892-044

email poletaracmerosina@gmail.com

local_printshop

access_time Понедељак - Петак 06:00 - 16:30

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check